Tags


Közgazdaságilag bizonyított tény, hogy az MLM rendszerek a világ egyik leghatékonyabb, válságálló üzleti rendszerei. Amikor a gazdaság mélyrepülésben van, sorra szűnnek meg a munkahelyek, olyankor ez az egyetlen rendszer, ami azok számára is megoldást, kiutat jelenthet, akik már régóta nem találnak maguknak megfelelő munkalehetőséget. Amikor dübörög a gazdaság, olyankor pedig a megnövekedett vásárlóerő adja a rendszer fejlődésének az alapját.

A piacon számtalan, több tízéves múlttal rendelkező, sikeres MLM rendszerben működő céget és sikeres MLM vállalkozót találni. Mindenki számára ellenőrizhető, átlátható ezeknek a sikereknek a története. Az MLM nem igényel előképzettséget, speciális szakmai ismereteket. Akkor vajon miért olyan nagy az ellenállás ezekkel a rendszerekkel kapcsolatban?

Azokról most nem beszélnék, akik mindig nagyon okosak, mindenhez értenek, mindenben tévedhetetlen a véleményük.

Az első helyen az információhiány áll. Nagyon sokan téves és nem megalapozott információval rendelkeznek. Nagyon sokan idő előtt vonnak le következtetéseket egy rendszerről. teszik mindezt hallomásból szerzett információk alapján vagy teszik egy rossz benyomás következtében. Találkoznak valakivel, aki a rendszerben dolgozik. De a rendszer és az azzal foglalkozó ember nem ugyanaz. Az, hogy valaki erőszakos vagy hülyeségeket csinál, egy rendszer nevében még nem jelenti azt, hogy a rendszer is hibás. Biztos sokan ettek már olasz fagyit és olasznak nevezett fagyit. De valószínűleg ettől még nem gondolják, hogy az olaszok nem értenek a fagylaltkészítéshez. Az MLM-re is így kellene tekinteni.

A második helyen a félelem áll, de ez is információhiányon alapul. Azt még elfogadják, felfogják, hogy az üzlet működik. A kérdés csak az, hogy vajon nekik is működni fog-e? Ez az a kérdés, amire senki nem tudja megadni a választ. Ez csak akkor derül ki, ha valaki ad magának egy lehetőséget és kipróbálja az üzletet. Tegyen bele, minimum 3 hónapot, tegye meg azt, amit egy tapasztalt és sikeres MLM szponzor tanácsol, és akkor majd kiderül, hogy abban az üzletben megtalálja-e a számításait. A legtöbb MLM rendszer megelégedettségi garanciát biztosít, ami azt jelenti, hogy nincs anyagi kockázat a próba idejére. Ezt viszont sokan nem tudják, vagy nem értik ennek a lényegét, ami megint csak információhiány.

Én azt javaslom, hogy az, akinek az élethelyzete olyan, hogy szüksége lehet arra az anyagi kiegészítésre, amit egy ilyen üzlet adhat, az mondjon igent, adjon egy esélyt MAGÁNAK és egy JÓ SZPONZORNAK! Mert, utána még mindig abba lehet hagyni, de akkor már saját tapasztalat birtokában tesszük ezt. Az emberek általában nem azért bánkódnak, amit megtettek, hanem azokat a lehetőségeket siratják, amiket kihagytak.

Advertisements