Tags


Az előző részben eljutottunk odáig, hogy kiderítettük, legális MLM üzlettel foglalkozik-e az a cég, amely ajánlatot tett nekünk az együttműködésre.
Amikor elhangzanak a mesés ajánlatot tartalmazó előadások, akkor kimondottan hangsúlyos helyet kap az az üzenet, miszerint mindenki egyforma esélyekkel indul egy ilyen vállalkozásban.
Az a helyzet, hogy nem! Egy valamiben komoly szerepe jut a szerencsének. A mai részben átbeszéljük, hogyan lehet kiiktatni ezt a szerencsefaktort.

Az MLM üzletekben a siker egyik előfeltétele, hogy olyan céghez kapcsolódjunk, amelyikkel tökéletesen azonosulni tudunk, amelyikről úgy érezzük, hogy kétségek nélkül tudjuk majd képviselni a potenciális jelöltek előtt.

Van azonban még egy szempont, ami legalább ennyire fontos. Mégpedig az, hogy kihez csatlakozunk, ki lesz az, aki bevezet bennünket az üzlet rejtelmeibe. Sokak számára teljesen természetes, hogy ahhoz, aki meghívott bennünket az előadásra. Ha egy nagyon kedves ismerősünkről, vagy családtagunkról van szó, akkor ez elfogadható, de egyébként bátran menjünk el több előadásra is ahol majd kiválasszuk a nekünk megfelelő „szponzort”.
Visszatérve a családtagokhoz, az, hogy valakihez csatlakozunk, még nem feltétlen jelenti azt, hogy automatikusan vele kell együtt dolgoznunk. Érthetőek az érzelmi kötelékek, de ne feledjük, hogy egy üzletről, egy vállalkozásról, mégpedig a sajátunkról van szó! Szerethetjük azt, aki bemutatta nekünk a lehetőséget, de ha valódi sikereket akarunk elérni, akkor keressük meg azt az embert a „szponzorvonalon”, akinek a személyisége, stílusa, szakmai tudása, leginkább megfelel majd a számunkra. Az MLM üzletek alapja a másolódás, ezért nem mindegy, hogy kit másolunk.

Senki nem fog haragudni ránk ezért, hiszen elméletileg a teljes „szponzorvonalnak” anyagi érdeke, hogy sikeresek legyünk, ezért mindenki szívesen segít majd nekünk, ha arra megkérjük! Innentől már valóban csak rajtunk múlik majd, milyen eredményeket érünk el az üzletben. A határ a csillagos ég!

Advertisements