Tags

,


Az égvilágon semmi. Az MLM az egyik legigazságosabb, leghatékonyabb és leginkább emberközpontú üzleti modell.

De akkor vajon miért utálják annyian?
Az MLM rendszerek hatékonyak, bárki számára elérhetőek. Egyszerű, de nem egy könnyű módja annak, hogy a révén elérjük a céljainkat, megváltoztassuk az életünket. Az MLM módszerével hihetetlenül nagy pénzeket lehet keresni, nem véletlen, hogy nagyon sok cég alkalmaz hamis MLM rendszereket a saját vállalkozásuk fejlesztéséhez.
Nagyon sokan elcsábulnak a lehetőségtől és kellő szakértelem, tapasztalat nélkül indítanak MLM alapú vállalkozást. De nagyon sokan vannak azok is, akik szabályosan és jól működő MLM cégekben próbálkoznak, de nem a módszert követik, hanem a saját fejük után mennek.
Mindebből az is következik, hogy nagyon nagy számban vannak olyanok, akik rossz rendszerrel, illetve a jó rendszert rosszul alkalmazókkal találkoztak. Ha valaki nem kap megfelelő információkat, ha nem magyarázzák el neki, hogy mi miért történik, akkor a rossz tapasztalatok miatt hajlamos a rendszert hibáztatni. Pedig ebben az esetben sem történik más, mint amikor valaki a „kínai-piacon” vásárol magának a karácsonyfára égősort, majd meglepve tapasztalja, hogy az égősor miatt előbb megrázta az áram, majd másnap az égősor miatt lángra kap a karácsonyfája. Olyankor sem jut eszünkbe azt mondani, hogy nem akarunk többet égőket a karácsonyfánkra. Nincs ez másként az MLM rendszerekkel sem. Ha valakinek elsőre nem jön be az, amit várt, az még nem azt jelenti, hogy a rendszer volna rossz. Persze könnyebb a felelősséget eltolni magunktól, mint megkeresni a hiba okát és változtatni.

A továbbiakban megvizsgáljuk, hogyan lehet felismerni a piramisjátékokat és a valódi MLM üzleteket, „kibeszéljük” a tipikusan felmerülő problémákat, megtárgyaljuk az „agymosás” kérdését, végigvesszük a módszer lépéseit. Ha valakinek kérdése merülne fel, akkor ne habozzon írni, hogy tisztázhassuk a felmerülő kérdéseket, problémákat.

Advertisements